JANGAN ADA DUSTA DI ANTARA KITA

Tuesday, August 17, 2010 - si tukang karang : zey at 11:40 PM
assalamualaikum~

Broery Marantika

Ketika pertama kujumpa denganmu
Bukankah pernah kutanyakan padamu kasih
Takkan kecewakah kau pada diriku
Takkan menyesalkah kau hidup denganku kasih

Memang kau bukan yang pertama bagiku
Pernah satu hati mengisi hidupku dulu
Dan kini semua kau katakan padaku
Jangan ada dusta di antara kita kasih

Semua terserah padamu aku begini adanya
Kuhormati keputusanmu, apapun yang akan
Kau katakan, sebelum terlanjur kita jauh
Melangkah, kau katakan saja

ape kena aq ni??
tetiba post lagu olskol ni?? 
cam tgh berchenta plak kan....~ 
xdelah, sekarang kan bulan puasa..selalunya lepas sahur aq xtidur,
lepas sahur, sebelum masuk subuh,
aq adalah ngaji Quran skit... [hopefully sampai akhir bulan aq teruskan ni~]
lepas tu, dalam pulul 7 lebih,
aq pon bukak lah lappy ni....
cam biasa sambil dengar lagu,

aq pon carilah folder music yang bersesuaian dengan jiwa aq masa tu.
yelahh... hati tengah tenang....~ insan yang cemerlang datangnya daripada akal, jiwa yang tenang..bla..bla.. wutever...haha! ustadz come to me!
xde pape, ni melawak je.. =)
folder2 music dlm lappy aq

indie bands

indonesia

malay

feveret vid

chaza's feveret



lagu2 indie selalu aq pasang time buat assignment. 
kasi hardcore skit. muahahahaha!!!
indonesia time rasa nak berjiwang dengan pasha. aduhh!
bila biasa2 je aq selalu bukak folder feveret vid or chaza's feveret.
biasalah, dalam tu banyak lagu omputih.

baru aq perasan, music folder malay,
da lama aq x bukak.....mesti lelabah da banyak buat taman perumahan kat situ. tahniahla mr spider! haha!
xkanlah bulan2 puasa ni nak dengar lagu omputih.
banyak bit***** around je.

aq pon rasa nak dengar balik lagu2 malay ni pada pagi yang indah itu.
sampailah ke lagu Broery ni...pehhhh....!
lirik dia buat aq tersentuh beb!

nahh..amek la lagu ni..layannnn..!!





p/s: mak aq suka sangat dengan broery marantika ni...dalam handphone dia ada lagu broery...sekarang ni aq tawlah nape mak aq suka sangat..hehe,

apa u'all rasa? 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

WALK OF FAME