bersama budak2 itam...lalalala~

Wednesday, August 11, 2010 - si tukang karang : zey at 10:32 PM
assalamualaikum~


seperti yang aq janjikan semlm nk masukkan pic2 dgn budak2 itam [0ops!]
yer. budak marin mmg sensitif bila mention pasal kaler kulit.
cam dasar apertheid daa??
sbg manjaga hati kami, gunalah perkataan yang lebih sopan sprt 
"pehh....kaw...maken tanned...~" instead of "pehh..kaw..burn gila kulit!"
yela, baru 2minggu balik dr pulau redang,
nak tunggu bertapa dlm bilik sorg2 sampai putih...?? jenuhla 0o0ii~
maka kami pon tanpa segan silu melihat perubahan dunia yang sememangnya seiring dgn perubahan kulit kami. [ceyt?]


9 ogos hari tu merupakan hari last pesta konvo.
agak unlucky for us sbb on dat n8, ada meeting scuba plak!
utk jawatan baru thn ni... mmm.. =(
artis yang dtg mlm tu aisyah n yuna.
sern kata yuna demam... [ciann..dia~~] sbb tulah dia perform xbest sgt,
tp kira oklah, dia still dtg. tepati janji.


abes meeting scuba tu, ktorg cecepat g pesta konvo...
jln kaki je.. aq xnk nek motor sbb nnt susah mencari parking. huh!
sesampai je..nmpk aisyah perform....
aisyah the best la! 
suka ngn lagu janji manismu..teringt karok dulu.haha!


girls yang manis gila
dr kiri : ika, cameng, anum, sern n yana

geng smiley~
sern n yana

smiley juge!
zey n yana

siap pki spect segala. rugi xbawa rayban aq. ;<

budak2 yang suka senyum~

meh sini, aq nk cer skit pasal baju smiley ni.
baju ni dpt tyme yana n sern g konsert.
i mean clean concert yer. no drugs. no alcoholic drinks. 
cuma ada FnN drinks je =)
last weekend, dorg g klcc for the pc fair. tp jln punya jln,
kat area jln BB trnmpk plak konsert FnN ni...tu yang dorg singgah, dptkan tshirt ni.. tengs la korg yer..design shirt ni utk aq gak~
tgk indie bands..dpt jumpa awal ashaari...
aq xdpt join dorg..sbb aq balik muar jumpa sultan ibrahim =DD
aq still xley blah, dorg jumpe pesawat. jumpe jippie. =(
nk dgar crta dorg..klik kat belog sern ni.

with jiha yang sememangnya putih sebelum n selepas balik pulau~
jiha ni mariners gak..dia ade perform mlm tuh

black is a new white.. yeahh!

bak kata sern, tgk muka budak2 marine ni da macam kena celup ngn kopi je,
yelaa...kalu yang kulit putih tu boley jadi coklat,
yang mmg asal ni xberapa nak putih, bertukar jadi kaler ape???
mmm..~~












saying sorry [apologize] is to promise that 
it won't happened again.
dun just simply say it,
w/out feeling any guilty. =)
apa u'all rasa? 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

WALK OF FAME