sbb kasut, melayang 4 henggit dwet aq!

Monday, July 19, 2010 - si tukang karang : zey at 12:31 AM
da puas berjln2 kat belog2 korg,
aq rasa cam nk wat satu entri
b4 aq mengkonklusikan hari ini... pehh..ayt xleh blah! 


hari jumaat yang lepas, aq, yana, sern n syifa kluar g midvalley semata nak cari sleeping bag..
huhu..gewdix sungguh! xpelah, sekali sekala....~


kasut merah menyala ni, syifa belanja.. tengs again syifa!~

ni lahh, nak cerita pasal kasut merah ni,
imagine time nk g mid tu, aq, yana n syifa pki kasut sama,
sern xdpt pki sbb tali kasut dia da rosak.
anyway, tengs gak kat mmber yana yang jge kedai kasut nih,
berejam ktorg spend nak pilih kasut.. yelah, taste kan len2...
at last ktorg decided amek ini kasut. kasut merah.
beli kasut 5 psng [termasuk kasut yana] dpt diskaun lg. terbaiklah!
cop! kami tidak flirt itu sales-boy haaa.....~

zey, syifa n yana

berbalik pd cerita midvalley, 
sampai2 je mid, ktorg menyentap kat secret recipe.

chocolate indulgence
desert yang terbaik sebelum santap main menu~


melanggar diet utk satu hari! haha!


weyy...muka kejam, siapa ajr nehh?? =p

muka suci..ihik! =p

menu sern : laksa tom yam
rasa terbaik! byk cendawan..besh2!

menu yana : mee curry
ni pon rasa meleleh woo...~

menu zey : spaghetti meatball
rasa dia bese2 saje...pd yang gila meatball cam aq, boley cube!

menu syifa?? dia kongsi ngn aq kononnya tp mkn beberapa suap je..huh!
yeahh...she's on diet...~ budget bley kurus cam aq lah??? haha! =pp

da lepas mengenyangkan diri, ktorg pon g lah shopping sleeping bag,
pastuh beli brg2 renang skit utk g pulau minggu depan...
dipendekkan cerita aq sampai bilik adelah dlm kul 12, tengs to rain [bf syifa] antar ktorg sampai kolej...
sampai kat blok aq, pintu aras semua da ttup..!ad0yaii..mne aq nak masuk,
k fine,..aq pon pusinglah g pintu yang satu lg....fine. kunci gak.
since when plak lah men ttup pintu aras nih??? bdak2 uni aq xde yang balik mlm2 buta ke??
dulu lepak chill je balik lewat pon~
da lah hujan..seb bek lah aq xde jumpe mende2 yang xsepatutnya mlm tuh..huh!
so, aq pon call la rum8 aq minta tlng dia buka kan pintu,
dia kata pintu aras mmg kena ttup awal takot anjing masuk...
betul gak ckap dia..takot nnt abes kena samak je keje..haha!
dulu kan aq aras bwh, mne lah taw cerita2 budak2 aras ats nih... well. aq xdelah kepoh sgt k,

aq pon buka lah kasut merah aq tu bila nak masuk bilik,
masuk bilik, solat...pastuh zZzzzZZzzzz....~
siang esk..aq n rum8 aq, ain g lunch kat luar.... [ceyt.xdelah luar mane, kat zaaba jer,]
bila aq balik, nilah part yang aq xsuke...
kasut merah aq hilang! ngn kasut north star aq gak!
sengal tul! sape curik??
bila ain bukak je pintu nmpak satu surat nih kat lantai 

fine. aq kena saman!

selama aq duk kat kolej nih, xpernah plak aq dgar xley letak kasut bebyk kay luar.
kat blkng surat saman ni pon ade list downkan perkara2 yang boleh disamankan.
tp xde plak tulis limit letak kasut kat luar pintu.
kalau yer pon, kasi lah penalti dulu, xkan terus saman jer??
[cam dlm men bola, kasi kad kuning dulu kan, sebelum kad merah..kluar pdng]
masa amek kasut aq nih, aq siap argue ngn felo tuh,
yelah..mne aq taw ada rules camnih.. bukan aq xnk byar...tp dlm list pon xde kan..
felo kata "memang kat list tu xde tulis, cuma selipar jamban jer yang boleh ltak kat luar"

kalau bilik aq ni bsar xpe lah.. kasut letak dlm bilik???err...??
fine. malas nak argue pjg. aq byar je.


apa u'all rasa? 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

WALK OF FAME