topup maxis, dapat HOT TICKET FIFA!

Thursday, June 17, 2010 - si tukang karang : zey at 6:55 PM
hot tiket maxis

sempena FIFA WORLD CUP, maxis kali ni ada wat promosi HOT TIKET.
HOT TIKET TU APE?
apa y len topup HOT TIKET ni, tambah nilainya len dr dr topup maxis y bese n byk kelebihan gak la, sempena bola nih.
topup HOT TIKET cuma ada pd tmbah nilai rm8 n rm15

antara kelebihan lain HOT TIKET ialah :






maxis rm8
  • percuma 50 minit panggilan
  • percuma 100 sms

maxis rm15
  • percuma 2jam panggilan 
  • percuma 200 sms




kelebihan cambest yg len pd kedua-dua tambah nilai :
  • FREE football time table
  • FREE poster 3D! [kalau topup rm8, poster berukuran poskad n topup rm15 poster berukuran cam poster biasa]
  • dpt sms FREE update pasal bola.



poster free 3D!

cane plak aq bley taw? sbb aq kan kerja part time kat kolej.
teruja gilaxx aq ngn promosi hotlink nih! eventhough aq xminat sgt bola.
honestly, poster 3D mmg sgt2 chantek!
aq pon ada beli gak reload hotlink nih...dpt aq pilih sndri poster idaman hati. haha!
tp syg beribu kali syg xde footballers y aq minat....bdak germany pon xde...huh!
makanya, aq pon amekla poster legend kita
diego maradona
siyes, xtipu korg, poster dia chantek, 
kalau dpt y kecik, wat penanda buku pon c0ol gak weyy...


yana ngn torres


err...sern...yana da amek torres....~
masa pilih2 poster idaman hati yana ni...aq wat assumption sndri 
"yana...kalau kaw rasa nk kena bnuh ngn sern, amek la fernando torres ni...ataupun kalau kaw nak tgk sern muntah dpn2, amekla poster cristiano ronaldo...kaka si hensem ni plak posing xlawa dlm poster"
akhirnya setelah pk byk kali based on 'kehenseman posing' dan sebagainya, yana ameklah torres....



aq rasa mende ni xramai y taw, even kat kedai tu pon xramai y mmbelinya,
xkanlah aq nk promote kat setiap customer y dtg.. jenuh la haii...~
so dsbbkn korg da taw ni, korg mintak la reload maxis y cambest ni yek!
apa u'all rasa? 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

WALK OF FAME