psstt...ada cerita seram~

Wednesday, June 16, 2010 - si tukang karang : zey at 5:59 PM
aq ada 2 cerita seram y btul2 berlaku kat aq
selama aq duk kat uni ni.


cerita seram pertama
cerita ni berlaku semlm...mlm semlm,
cam bese, aq lepaking ngn sern dlm bilik, kat kolej aq....
onl9...blog walking...follow blog2 cambest....
time tu jam dlm area 1230 mlm,aq pulak rasa nak terkucil sgt2
kul 1230 mlm tu pd aq ggh je g toilet s0rg2, bdak2 aras pon cam ramai xtdo lg.
kire still happening la aras ni..so aq g la toilet sorg...
[uish. aq da stat seram ni....~]


sudah tentu toilet kolej aq bukan camni

aq pon msuklah toilet cam bese.....
TIBA2.... aq nmpak ada kepala kat ats 1 jamban nih....
cuak gila nak mati aq time tu taw x!!!!!!!!!!!!!
dah la selipar jamban aq ni kurang bunga,
dgn jantung aq y cam nk tergolek kluar ni, aq lari laju2 masuk bilik...
aq gtaw kat sern... aq cuak y amat beb!

pastu bila da msuk bilik, aq pk balek, aq rasa..kepala tu kepala manusia biasa la,
sbb pintu toilet tu mmg rendah, [tp still, bila aq msuk toilet, kepala aq xpenah melepasi paras atas pintu jamban tu,huhu,]
aq tahan..lama gak la...tp lepas tu, aq gagahkan diri gak msuk balek toilet.
[xkan nk ajak sern.malu aq!huh!]
hati aq still berdebar kencang, aq msuk gak la toilet..
n toilet 'tempat kejadian' tu aq tgk air paip ny xttup.
'kepala' y membuatkan aq berlari td da xde
[kalau hari siang ni, da lama aq ttup]
ptotla girl tadi lama beno kat toilet tu,.....
seb bek gak la, mmg sah kepala manusia y aq tgk td. huh!
aq nak nasihatkan kat semua designer toilet nih, jgnla korg wat pintu toilet y rendah2, 
bg aq seram jer! mmg la malaysian ni ramai y rendah2...cumil2 [cam aq.uhuk!]
tp still ada y tinggi2 lampai.. cun2 [cam sern.cewah!]...so, kalau org2 camni msuk toilet, aq rasa mereka mesti xselesa...mmm~

cerita seram kedua
cerita ni berlaku mlm... mmgla mlm...kalau siang, xseram la..kan?
aq g fotostat..kat kolej gak, kat cafe
cafe dr blok aq ni mmg jauh...mnybabkan aq xske sgt lepaking kat cafe.
sampai satu thp, aq pernah order deliver mknn hantar depan bilik aq...sbb aq MALAS nak kluar bilik 1 hari tu,
tp, kertas y aq nk fotostat ni, mmg URGENT sgt2 laa...jam time tu dlm kul 10pm...
aq pon g la sorg2 kedai fotostat tu, room8 aq nk temankan, tp xnk la susah kan dia. aq kan indie! ihik!!
aq pon jln la g kedai fotostat tu.....jln punya jln, tiba2 aq nmpk sekor anjing hitam keluar dr hutan ukm ni, nak melintas depan aq... 
sah! anjing tu nmpk aq!! org kata kalau nmpk anjing hitam tu..jelmaan...isyh...xmaw ckap!

 
anjing hitam

aq pon lari sekuat hati........ lari kencang cam m.ballack kejar bola! [haha!]
sengal punya anjing, da la aq sorg...ye pon nk usha aq...jgnla time aq sorg camni! 
ketar lutut aq ni berlari taw x???! sengal! sengal!
tgh blari2 tu, aq pon ggh kan diri nak pandang belakang.
yer. pandang kat anjing hitam tu!

ni lg sengal! menyirap je rasa.
taw x. anjing tu x pon kejar aq! babun tul! selamba dek je dia catwalk kat tepi jln tu.
siyes, aq malu gila, cam nak benam muka dlm pasir!
seb bek gak jln tu sunyi, xde org....kalau ada org....malu aq! sengal! sengal!
sia2 je aq berpeluh mlm tu. huh!

fellas...seram x??? mmg la xseram kan..haha! yela, kalau cerita benar2 seram, u'all ingt aq ADE BRAN ke nk publish???!
apa u'all rasa? 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

WALK OF FAME