i thought i'm gonna lost her

Friday, June 18, 2010 - si tukang karang : zey at 9:51 PM
minggu ni, aq duk kat bilik sorg2.
iyer,..aq kena tinggal ngn yana n sern...
syok je kan dorg bercuti..huh!
yana g port dickson, sern plak g genting highland...
nape aq x balek? sbb aq da nekad nk balek 23 hb ni...
balek trus after exam 23 tu.. [tu pon kalau assignment essei tu aq dpt siapkan..hehe,]
wat awal...dpt siap awal


best gak duk sorg2 nih... aq pon da bese idup solo ni..hak3!
dpt aq explore dunia belog dlm2 ada belog y berhaluan knn n ada gak belog yg berhaluan kiri rupenye..hehe...~
pd aq, bloging ni kita kena ikhlas...yela, pape pon kita wat, kena la ikhlas... xmghrapkan blsan... [ape aq membebel ni??adess~]
pastu da duk sorg2 ni, dptla aq masuk keje byk kali.
so xde lah, mati-kebosanan aq kat bilik tu kan.
dwet pon dpt flow masuk...customer bknnya ramai sgt....bole aq onl9 smbil jge kedai..muahahahaha!!! eh..x..x..aq ikhlas jge kedai...~
lg 1, bley gak aq kemas bilik y cam TONGKANG PECAH tu! baju yang da berapa mnggu entah xbsuh..bley aq bsuh...haha!
eh. bkn aq mls, cuma masa x mngizinkan aq bsuh baju2 tu... =)


dsbbkan aq keseorgn...kbtulan bff aq ada kat kolej sebelah.
dia pon sorg2 gak.
canelah aq ley lupe bff aq sorg nih?
honestly, kitorg da jrng sgt hang-out bersama.
walau apa pon y berlaku, aq ckap kat semua org y aq syg kat dia sgt2.
maybe sbb kitorg kolej len,
pastu sem1, aq di-sponsor penuh oleh PA n MA [mak n abh aq]...secara xlngsng, aq jrng sgt kluar yelaa...xkan aq nk gne dwet tu nk berpeleseran plak kan~
compare ngn aq dlu kat penang..mmg len beb...
dlu aq kat penang...almost every weekend aq kluar kot! haha!
yela, matrik dlu elaun ada elaun pa n ma pon ada..heaven beb!
lg plak penang tu..peh..aq ckp...syurga shopping beb!


so masuk uni ni..aq da berubah...
maybe da len.... 
tp sekecil apa pon y aq wat, aq byk tanya org2 kat sekeliling aq.
aq tanya ramai org...aq x ckap aq betul..aq wat silap..
surrounding da len...~
uish..aq rasa touching la plak! uuwaaaa!!


aq n genie




b4 ni aq xpenah lngsng wat entri psal die kan...
nama die genie
bff aq since m3k dlu. 
ktorg dlu, m3k y sama, alhamdulillah, dpt uni y sma, kos y sama
but then, maybe ada masa dan ketika kita perlukan ruang.

n hari ini..wat sekalian lamanya aq tinggalkan dia sorg2, hari ni aq chill-out ngn dia...yer, rasa hepy..n rasa cam lma sgt xbrckp ngn dia..
last n8 dia tdo bilik aq..dia tmnkan aq...thnx sgt2 genie!!!
ktorg lunch sama2....~
aq n dia sdg cuba sedaya mngkin wjudkan relationship y penah retak dlu..
[uish..cam bruk gila ayt aq ni kan? hehe,]

skang dia da independent..da bley brdri ats kaqie die sndri...
mgkin sbb aq penh tngglkan die dlu..die blajar... aq pon blajar gak..utk lebih hargai org... u dunno wut u got till its gone kan? kan?
papepon, aq hepy kalau dia hepy..n telinga aq sentiasa ade kalu dia perlukan...

dr kiri : effy, zey, genie
credit to effy for taking dis cute pic!

***ckupla tu aq cur-hat kat korg...skang aq nk ttup kdai..balek bilik kang aq nk smbng lipat baju2 aq tu sambil berjln2 kat belog korg yek! daa~~


sometimes i wish we hv never been that close so that i wont feel this way when u forgot that we used to be the closest friend ever.maybe i hv nothing more 2 serve ur interest. dear particular friend, when u read this, i just want u 2 know that i really miss our time together even if u don't, i'm still hoping that we'll be just like the past time..



apa u'all rasa? 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

WALK OF FAME