doa qunut nazilah utk palestine

Wednesday, June 2, 2010 - si tukang karang : zey at 11:24 PM
akhirnya aq smpi ke tanah tumpah darah aq.. MUAR... hehe,
yelaa...kelas aq isnin n selasa je... so..arini balek la...

smpi2 je kat uma chiby bising "eh.angah..nape balek??"
zey "laa....kan chiby sunat ahad ni...ingt angah nak sgt balek ke?? haha!"
chiby "ingtkan angah saket...aritu kata nak semput"
zey "isyh...chiby ni..mana ada...da baek da... bak sini rm40. duit tmbng angh td."
chiby "eh, angah..chiby mana ada duit!"


haha! ayat y last sekali tu jokes je..yela, pd budak y 'bakal matang' nanti.
baru sat td, aq online...mak aq tanya pasal DOA QUNUT NAZILAH




adoyaii...saia xpenah dengar!! so, zey pon tanyala pak cik go0gle ni.
my mom asking about dis doa utk rakyat PALESTINE.
yer. saudara mara kita yg jadi pelarian di bumi sendiri.

yang kaler hijau tu bumi palestine.... tgkla sekarang.... jd ape...~
[double klik kalau nk tgk map dgn besar]

korg p0n taw kan yg MALAYSIA terlibat dlm misi keamanan GAZA.
aq nak tanya la, kapal tu isi apa jer??? ada penuh ngn senjata api???
yang si yahudi laknatullah ni men serang2 pe kes??? zalim!!!


bendera palestin

doa qunut nazilah ni kita boleh la amalkan dlm solat kita lepas ni.
ayuh la.. muslim...mari kita bersatu!!
rakyat MALAYSIA penah lakukan doa ini utk tujuan yang sama secara berjemaah. klik sini

DOA UNTUK PALESTINE
Ya Allah....sebagaimana Engkau pernah menghantar burung-burung ababil menghancurkan tentera bergajah musyrikin maka kami bermohon kepada mu Ya Allah turunkanlah bantuan mu kali ini kepada orang Islam di Palestine, hancurkanlah rejim zionis. 
amin...~

kita di sini boleh bantu mereka

kita pon taw yang akhir nanti ISLAM AKAN MENANG.
saudara2 kita di palestine mmg diduga oleh Allah utk mnjd lebih tabah.....lebih kuat...... 
drpd kita di sini. sebab kelak, mereka la yang akan fight utk kita.
maka sekarang, peranan kita utk bantu mereka.

free palestine

lately, ramai blogger yg wat entri pasal isu GAZA ni.
klik sini, sini gak n kat sini. even blog hiburan pon alert ngn isu ni syabas!

 ***entri ini ditulis fully from my view....4giv me if i'm wrong~~~
apa u'all rasa? 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

WALK OF FAME